lighters Plitvička jezera privatni smještaj, aktivni odmor, gastronomija - Turistička agencija ORHIDEJA   lighters

Agencija ORHIDEJA
Smoljanac 60
53231 Plitvička Jezera, Croatia
tel: +385 053 754 104
+385 91 515 9662
+385 95 819 4099
fax: +385 53 754 009
email: info@plitvice-info.hr

Posebna ponuda
Smještaj
Aktivni odmor
gastronomija Plitvička jezera
Rafting na Uni

Rafting na Uni

"UNA RC" KIRO RAFTING se nalazi u Golubiću, 5 km uzvodno od Bihaća. Zauzima 20 000 m2 površine uz rijeku Unu, sa dvije vile za smještaj gostiju i jednom kućom za odmor, brvnarom, kampom, parkingom sa stalnim osiguranjem, te uređenim prostorima za piknik i rekreaciju. Sportski aerodrom Golubić udaljen je 1 km od "UNA RC".

 

KAD?
Svaki dan u dogovoreno vrijeme, po vašoj želji.


GDJE?
Na rijeci Uni i rafting etapi koju sami odaberete.


KAKO?
Lako, skupite društvo od 6-10 prijatelja po raftu željnih zabave na vodi. Nazovite nas i dogovorimo se o vremenu dolaska na startno mjesto. Sve ostalo je naša briga.


S KIM?
S Kirom i njegovim skiperima - vodičima. Ćoralić Mersad - Kiro, prof., koji ima preko 35 godina iskustva u kajaku i kanuu na divljim vodama, vrsni poznavalac raftinga, te nekad istaknuti kajakaš i dugogodišnji direktor reprezentacije BiH u kajaku na divljim vodama.

 

Što je rafting?
Rafting je spuštanje po manje ili više divljim rijekama u gumenom čamcu koji se naziva raft. To je avantura i pravi sportski i turistički užitak. Rafting izleti su pogodni za svakoga i nije potrebno prethodno znanje iz veslanja.
Rafting vodiči su iskusni kajakaši-skiperi, vrsni poznavaoci divljih voda, a naročito rijeke Une. Uz njih ćete na atraktivan i neobičan način doživjeti ljepotu rijeke i njenih kanjona. Rijeka Una je jedna od najljepših i najčistijih rijeka svijeta. Neokrnjena priroda doline rijeke Une i njeni smaragdni brzaci će vas impresionirati i ne propustite priliku da veslate po njoj.

Pozovite nas i mi ćemo vam to omogućiti. Očekujemo vas i dobro došli!

Rafting na Uni Rafting na Uni Rafting na Uni Rafting na Uni Rafting na Uni
Article by
lighters Copyright © photography and text by Boran Kranjčević 2013   lighters